Authentieke dorpjes in Italië

Italië is een land vol geschiedenis en cultuur. Steden met heuvelachtige landschappen en prachtige meren en mooie kustlijnen vind je in Italië. Je zier er de mooiste baaien en oneindige wijngaarden. Geniet van een authentiek Italiaans dorpje waarvan het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

Een vakantie in Italië is echt de moeite waard! Laat je verwennen door de heerlijke Italiaanse keuken onder het genot van de gastvrijheid van de bevolking en natuurlijk een heerlijk glas wijn. Italië is een cultuurland waar je de inspiratie opdoet van de Italiaanse meesters Michelangelo en Leonardo da Vinci.

Genieten in Italië

Behalve de knappe Italianen en de overheerlijke pizza’s zijn er nog genoeg andere redenen waarom een vakantie in Italië zo genieten is. Wil je de echte zongerijpte tomaten, mozzarella van grazende buffels zien en de heerlijke steenoven pizza’s proeven? Dan kun je het beste afreizen naar Italië.

In de zomer is de temperatuur gemiddeld rond de 35 raden Celsius. Bloedje heet dus. In de avond kun je een heerlijke strandwandeling maken en lekker met je blote voetjes in het verkoelende water. Geniet van de prachtige kathedralen, musea en oude oer gebouwen.

In Italië kun je zelfs vulkanen of gebergtes beklimmen. Wat een goed leven heb je toch als je onder het genot van het ruizen van de golven en pingelende straatmuzikanten een heerlijk hapje kunt eten. Romantiek die heerst in de pittoreske plaatsjes.

Pak je koffers

maritius reizenEen vakantie naar Italië is goed te doen met de auto. Van Amsterdam naar Rome doe je er ongeveer zestien uur over. Een voordeel is dat je direct naar je vakantiebestemming kunt rijden. Maar voor een rondreis is je bolide ook een uitkomst.

De pittoreske stadjes aan het grootste meer van Italië, de bergen, de stranden zijn prachtig om te bekijken vanuit je auto. Het is een oogstrelende en zeer geliefde bestemming. Ben je overtuigd om deze zomer naar Italië te gaan? Boek dan nu je vakantie, pak je koffers en reis af naar het zonnige zuiden!

Gran Canaria Hotels Lanzarote Hotels Tenerife Hotels
hotel Cordial Mogan Playa Gran Canaria